Andalusië – hoogtepunten

In de herfstvakantie reisde ik met mijn 3-jarige dochter een weekje naar Andalusië. We vlogen van Deurne naar Malaga, verbleven drie nachten in Torremolinos van waaruit we ook een daguitstap naar Gibraltar maakten, drie nachten in Granada en vervolgens een laatste nacht in Torremolinos voor we weer naar huis vlogen.

foto1

De hoogtepunten waren voor mij het boottochtje dat we maakten vanuit Gibraltar om dolfijnen te spotten (dat is echt een “once in a lifetime” belevenis), en Granada in het algemeen, een super gezellige stad, met het Alhambra in het bijzonder.

foto2

Dunya noemde de draaimolen op de Plaza Bib-Ramla in Granada als hoogtepunt. Voor je denkt dat we dan net zo goed thuis hadden kunnen blijven en naar de kermis gaan, het ging hier om een speciale “ecologische” carrousel, met allemaal houten paarden en andere figuren en stoffen ballen om tegen te slaan in plaats van een “floche”, die bovendien werd aangedreven door een fiets, dus ook voor volwassenen nog een bezienswaardigheid. Over het krokodillenpark in Torremolinos praat ze achteraf nog vaak.

foto3

In Torremolinos verbleven we in het Hotel Bajondillo, vlak bij het strand, lees hier mijn recensie op tripadvisor.

foto4

In Granada boekten we een kamer via Wimdu.

foto5

Een uitgebreider verslag volgt nog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s