Uitslag Fantastels op 9 april 2016

Ik kreeg gisteren onderstaand mailtje van de organisatie van Fantastels, in mijn ogen de meest interessante kortverhalenwedstrijd van de lage landen in het verbeeldingsgenre (met een maximum woordenaantal van 12.000 woorden kun je dat kort wel enigszins met een korrel zout nemen):

Beste deelnemer,

 

Zojuist zijn de allerlaatste juryrapporten geupload. De juryleden van Fantastels mogen uitrusten 🙂

In de komende weken aan mij de schone taak om de uitslaglijsten na te kijken met de notaris en de wedstrijd verder af te handelen.

 

De uitslag van Fantastels 2015 zal tijdens de prijsuitreiking bekend worden gemaakt. Het is de bedoeling dat deze op 9 april aanstaande zal plaatsvinden in De Raadszaal van Amecitia te Lekkerkerk. Ik bevestig dit nog in de komende dagen, maar noteer het vast in je agenda.

 

Met vriendelijke groet,

Anaïd

Met vriendelijke groet,
Anaïd Haen, organisator van schrijfwedstrijd Fantastels

Ik heb vorig jaar (de deadline voor Fantastels is jaarlijks op 31/10) nog eens drie verhalen ingestuurd. Bij de vorige editie strandde mijn inzending roemloos in de eerste ronde (van drie, waarbij je verhaal telkens door meer juryleden beoordeeld wordt), dit jaar hoop ik weer wat hoger te eindigen. Lekkerkerk (bij Rotterdam) is een eindje rijden van Antwerpen, maar ik heb dat weekend nog niets te doen, dus misschien ga ik wel naar de uitreiking, en anders komt de uitslag van deze wedstrijd meestal vrij snel online.

Duimen jullie mee?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s