Reuzenrecept

Laat een pak boter smelten in een grote braadpan. Stoof hierin een kilo gehakte ajuin en een halve kilo pepertjes, van zaadlijsten ontdaan en in dunne ringetjes gesneden. Knijp een bol look uit boven de pan.
Voeg drie kilo worteltjes, in schijfjes, twee kilo trostomaten en een stuk of vier in stukken gesneden courgettes toe.
Kruid naar smaak met zout, basilicum en koriander. Voeg een emmer water toe zodat de groenten niet aanbranden. Laat op zacht vuur stoven tot de groenten zacht zijn.
Neem vier porties gefileerd mensenvlees, bij voorkeur van een mollig kindje, en hak het in hapklare stukken. Laat meestoven met de groenten, maar niet te lang, want mensenvlees is het lekkerst als het vanbinnen nog rood is.

Dit stukje verscheen op 19/11/2015 op 120w.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s