Schrijfdoelen 2017

In 2004 ben ik een half jaar op reis geweest, tot in het Verre Oosten van Rusland en terug. Terug thuis begon ik na te denken over wat ik verder wilde met mijn leven. Mijn goede voornemen voor 2005 was om me serieus te gaan toeleggen op het schrijven van kortverhalen, in plaats van steeds maar weer aan een nieuwe roman te beginnen en die dan onafgemaakt in de la te schuiven wanneer ik weer een interessanter idee kreeg. Het is een voornemen waar ik me aan gehouden heb, en niet voor slechts één jaartje. Kortom: schrijven en goede voornemens, ik heb er positieve ervaringen mee (in tegenstelling tot pakweg ontrommelen en goede voornemens). Daarom deel ik met jullie mijn  goede schrijfvoornemens van 2017.

  • De nieuwe kortverhalen die ik vorig jaar schreef (een vijftiental, zeer korte verhalen niet meegerekend) herschrijven, evenals enkele andere nog niet gepubliceerde verhalen, er literaire tijdschriften mee bestoken (als er iemand literaire tijdschriften kent die niet vies zijn van verbeeldingsliteratuur, laat het mij weten alstublieft) en een nieuwe bundel samenstellen (werktitel Visioenen).
  • In de tweede helft van 2017 wil ik beginnen aan een nieuw langer verhaal, een historisch jeugdverhaal dat op zijn minste toch novellelengte zou moeten halen(werktitel De prinses en de piraat).
  • Elke woensdag en vrijdag een nieuw blogje posten, een voornemen waar ik mij tot nu toe al aan heb kunnen houden 🙂
  • Geregeld zeer korte verhalen posten op 120w (en ook hier).

 

Wat zijn jullie goede (schrijf)voornemens?

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s