Reizen 2016

Is het al te laat voor een jaaroverzicht? Maakt niet uit, ik doe het lekker toch 😛 Vorig jaar was vooral het jaar van korte, maar daarom niet minder plezante, tripjes naar onze buurlanden.

In de lente gingen we met heel de familie een weekendje naar de Roompot in Domburg. Het is eigenlijk niets voor mij, zo’n vakantiepark, maar de kindjes vonden het geweldig, Domburg is gezellig en op de koop toe was het prachtig weer.

20160403_123131-1

Later ging ik met Dunya een weekendje naar Noord-Frankrijk. We verbleven in een B&B in Thiembronne, een dorpje ergens tussen Boulogne-sur-Mer en Sint-Omaars. We gingen wandelen, naar het strand en naar Nausicaa (een soort Sealife) in Boulogne-sur-Mer, maar het verrassende hoogtepunt was Sint-Omaars, en dan met name een boottochtje op de Marais.

26903998526_b556269d1a_z

Dan ging ik ook nog met mijn moeder en dochter naar Berlijn, daar blogde ik al over.

berlijndino

In juli ging ik met ChorRus op “internationale tournee” in het Zuiden van Frankrijk, Dunya ging mee. We gingen met de trein naar Foix, waar we verbleven in een jeugdherberg met zicht op het kasteel. We zongen op prachtige locaties. Het was koud en nat (dan trekt een mens al eens naar het Zuiden) en de aanslag in Nice zette een domper op de feestvreugde, maar al bij al was het een superleuke trip. Op onze vrije dag gingen Dunya en ik naar het Parc de la Prehistoire in Tarascon, zeker een aanrader als je met kinderen in de regio bent.

29927392146_e88d9a70bb_z

In augustus gingen we naar jaarlijkse gewoonte naar De Haan, daar blogde ik ook al over.

29499416144_2a3b0c3c37_z

In 2017 gaan we het wat verder zoeken, maar daarover later meer.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s