Schrijfdoelen week 33 t/m 35

Foei, Karlien, het is al vrijdag en je hebt nog geen update over je schrijfdoelen gepost. Ik neem dan ineens volgende week ook maar mee.

 

Vorige week schreef ik:

Deze week ga ik nog niet enorm veel kunnen schrijven, al mijn (kinderloze) avonden zijn volgeboekt en morgen en in het weekend ga ik weer naar de Haan. Ik wil vooral aan hetzelfde tempo verder werken aan “De piraat en de prinses”. En als het er eventueel van komt ook nog een kortverhaal herschrijven en/of nieuwe zeer korte verhalen schrijven.

Ik werk gestaag verder aan “de piraat en de prinses” en hoop volgende week het tweede deel (van vijf) te kunnen afronden. Ik merk wel dat ik het veel moeilijker heb met de stukken vanuit Lara (de prinses) terwijl de stukken vanuit Flore (de piraat) zomaar uit mijn pen vloeien, ze worden enkel langer dan gepland. Zij staat ook dichter bij mezelf. Maar ik wil Lara niet tekort doen, hopelijk komt er toch nog een “klik” tussen ons.

Daarnaast heb ik enkel nog een zeswoordverhaal geschreven. Voorlopig wil ik ook echt op het lange verhaal focussen, zeer korte verhalen tussendoor kunnen natuurlijk altijd, en als ik even vast zit en/of nood heb aan afwisselen, heb ik nog altijd genoeg te herschrijven verhalen, maar zo lang “de prinses en de piraat” opschiet wil ik mezelf niet dwingen om er andere dingen naast te doen.

Met één uitzondering: ik zou deze of volgende week graag nog een vervolg op mijn alfabetverhaal posten hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s