Schrijfwedstrijd Vieze Liedjes (Literair Werk) – deadline 22/11

Soms zie je een thema van een schrijfwedstrijd en denk je meteen “daar moet ik aan meedoen!”. Vieze Liedjes, de nieuwe wedstrijd van literairwerk.nl is er zo één. Verhalen tot 2.000 woorden mogen meedoen. Je kunt ook mooie prijzen winnen.

Meer info op: http://www.literairwerk.nl/wedstrijdvoorwaarden-verhalenwedstrijd-vieze-liedjes

Meedoen aan de wedstrijd?
– Vanaf 10 oktober 2017 kun je je bijdrage plaatsen op Literairwerk.nl. De wedstrijd loopt tot en met 22 november 2017.
– Schrijf een Nederlandstalig verhaal van max. 2.000 woorden. Songteksten, columns, essays, poëzie en dagboekfragmenten zijn uitgesloten van deelname. De tekst mag niet eerder gepubliceerd zijn als zelfstandige uitgave, in een bundel of tijdschrift, in e-bookvorm of op papier. Wel mag het werk eerder op een privéblog zijn verschenen. Je kunt slechts één tekst inzenden voor de wedstrijd.
– Maak een profiel aan op Literairwerk.nl. Plaats je werk en kies in het uitklapmenu ‘Genre’ de optie ‘Vieze liedjes’. Je kunt kiezen wie je tekst mag lezen, maar zorg in ieder geval dat de redactie je tekst kan zien. (Kies dus bij ‘Leesrechten’ een van de volgende opties: ‘Iedereen’, ‘Leden’, ‘Vrienden en de redactie’ of ‘De redactie’.)
– Voldoe het inschrijfgeld: maak € 5 inschrijfgeld over op Triodos-bankrekening NL30 TRIO 0390 4795 94 ten name van Stichting [werk] te Amsterdam onder vermelding van ‘vieze liedjes’.
Alleen wie het inschrijfgeld heeft voldaan, komt in aanmerking voor een nominatie of prijs. De inkomsten zijn nodig voor het in stand houden van de site. Literair Werk is een stichting zonder winstoogmerk en draait volledig op vrijwilligers.
– Tot en met de sluitingsdatum 22 november 2017 kun je de inzending verbeteren. Net als andere auteurs op Literairwerk.nl kun je gericht redactioneel commentaar en tips van de bezoekers van de site en van de redactie krijgen. Je kunt ook de inzendingen van de concurrenten lezen.
– Alle bezoekers van de site kunnen op www.literairwerk.nl/leesgroeiendwerk een overzicht van alle inzendingen zien. Ze kunnen commentaar geven op verhalen en hun waardering uiten met sterren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s