Schrijfdoelen week 40/41/42

Foei, Karlien, ik heb al bijna 2 weken niet geblogd. Waren er maar wat meer uren in een dag …

En wat mijn schrijdoelen betreft:

Ik wil nu even verder met de Zinniger Zinnen wedstrijd, er staan 24 verhalen en gedichten online die je van feedback mag voorzien en dat wil ik graag voor zo veel mogelijk inzendingen doen. Ten laatste 10 oktober mag je dan nog een herschreven versie indienen. Ik heb zelf al veel nuttige feedback op mijn verhaal gehad, ik vermoed dat er nog wel wat komt, dus ik wil me in het weekend gaan bezighouden met herschrijven zodat ik volgende week een nieuwe versie kan insturen.

Ik heb niet alle verhalen feedback kunnen geven (heb ze niet geteld maar het zal ongeveer de helft geweest zijn), ik heb wel mijn eigen verhaal herschreven en ingestuurd, daarna alle verhalen gelezen en beoordeeld en een top 3 ingestuurd (moeilijk!). Vanavond komt de uitslag online, ik ben benieuwd.

 

Ik zou ook graag iets insturen voor Reveil, maar de deadline daarvoor is morgen om 12 uur, dus dan zal de inspiratie snel moeten komen 😉 (Of eerder het omzetten van de flarden inspiratie die er zijn in een concreet verhaal)

Deadline niet gehaald

Daarnaast wil ik verder gaan met het schrijven van De piraat en de prinses.

Dit heb ik gedaan.

Eventueel nog zeer korte verhalen schrijven.

Eén zeswoordverhaal.

En langere verhalen herschrijven als ik er zin en tijd voor heb.

Dit is er niet van gekomen.

Daarnaast heb ik me ook nog aangemeld voor NaNoWriMo 2017, met “De piraat en de prinses en andere verhalen”.

Deze week wil ik in de eerste plaats op De piraat en de prinses focussen, en minstens één blogje (behalve dit dan) posten. Daarnaast wil ik ook alle verhalen van mijn schrijfgroep van deze maand lezen en eventueel al van feedback voorzien.  Zeer korte verhalen schrijven mag, langere kortverhalen herschrijven ook, maar dat hoeft niet. En al een plan bedenken voor NaNoWriMo of minstens wat voorpret beleven op het forum en de rest van de website als het ervan komt.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s