Schrijfdoelen 2017

Begin vorig jaar plaatste ik mijn schrijfdoelen voor 2017. Wat is daar van gekomen?

  • De nieuwe kortverhalen die ik vorig jaar schreef (een vijftiental, zeer korte verhalen niet meegerekend) herschrijven, evenals enkele andere nog niet gepubliceerde verhalen, er literaire tijdschriften mee bestoken (als er iemand literaire tijdschriften kent die niet vies zijn van verbeeldingsliteratuur, laat het mij weten alstublieft) en een nieuwe bundel samenstellen (werktitel Visioenen).

  • In de tweede helft van 2017 wil ik beginnen aan een nieuw langer verhaal, een historisch jeugdverhaal dat op zijn minste toch novellelengte zou moeten halen(werktitel De prinses en de piraat).

  • Elke woensdag en vrijdag een nieuw blogje posten, een voornemen waar ik mij tot nu toe al aan heb kunnen houden 🙂

  • Geregeld zeer korte verhalen posten op 120w (en ook hier).

 

Ik heb niet alle verhalen uit 2016 herschreven, maar wel een deel, en daarvan heb ik dan weer een deel ingestuurd naar literaire tijdschriften (bestoken zou ik het niet echt willen noemen), helaas wel zonder enig resultaat, het merendeel stuurt niet eens een ontvangstbevestiging … Een nieuwe bundel samenstellen heb ik nog niet gedaan.

De eerste versie van De prinses en de piraat is zo goed als af (ik moet nog een paar bladzijden met het allereindigste einde schrijven, maar mijn heldinnen hebben hun avontuur in ieder geval al overleefd en ik ook).

Ik heb niet iedere week twee blogjes gepost, maar dat heb ik ruimschoots ingehaald door in november iedere dag te bloggen, dus dat doel is sowieso wel geslaagd, denk ik.

Ook in het laatste voornemen ben ik geslaagd.

Wordt vervolgd met mijn doelen voor 2018.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s