Schrijfdoelen 2018

Wat wil ik schrijven in 2018?

Ten eerste wil ik werken aan “De piraat en de prinses” (waar ik ook dringend eens een betere titel voor moet verzinnen), een lang jeugdverhaal voor kinderen vanaf een jaar of twaalf. De eerste versie is sinds gisteren eindelijk af. Voor ik verderga laat ik het even rusten, maar niet te lang, want er is nog veel herschrijfwerk aan.

Daarnaast wil ik proberen om iets in te sturen voor alle prozakansen die op Azertfactor komen dit jaar. Check http://azertyfactor.be/kansen Ben inmiddels al volop bezig voor “van 6 tot 500 woorden” en Kluger Hans. DeBuren is helaas niet geïnteresseerd in hoogbejaard schrijftalent zoals ondergetekende 😉

Blijft er nog tijd over, dan heb ik nog een flink aantal kortverhalen in diverse maten van afheid, die ik wil insturen naar literaire tijdschriften of schrijfwedstrijden.

En dan wil ik in november ook nog eens meedoen met NaNoWriMo met mijn “circusverhalen” project. Dat moet een roman worden die is samengesteld uit verschillende kortverhalen (hetzelfde concept als De brug over de Drina van Ivo Andric) rond een circus in een dorp in een fantasywereld die ik nog moet uitwerken.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s